Kurs i naturlig sikret klatring

Tradklatring - Kilekurs

Lær å klatre på egne sikringer, også kaldt trad-klatring. Den ultimate klatrestilen for sporløs ferdsel. Aldri mer avhengig av bolter for å klatre!

Dette kurset passer for deg med brattkort og vil gi deg en grundig innføring i klatring på naturlige sikringer i lavlandet.

Kalender og påmelding

Krav for å delta:

Brattkort registrert i brattkompetanse.no

Kurset tar for seg følgende elementer:

  • Hvordan sette naturlige sikringer
  • Klatring på naturlige sikringer
  • Bygge standplass og rappell-ankere
  • Klatring over flere taulengder
  • Taulagsrutiner
  • Rappellering over flere taulengder

Varighet (22,5 timer)

Fredag 16.30-21.00

Lørdag 08.00-17.00

Søndag 08.00-17.00

Pris

4200,- pr. person

Inkluderer utlån av nødvendig klatreutstyr.

Info

Denne langhelgen byr på et fullspekket kurs med fokus på at du skal bli best mulig på naturlig sikret klatring. Det starter med en grundig innføring i bruk av sikringsmidler og utstyr, hvor kompetansebygging gradvis skjer gjennom praktiske oppgaver. Kurset avsluttes med at deltakerne selv leder og sikrer en rute over flere taulengder på en av Osloområdets større klipper.

Vi oppfordrer deltakere til å benytte eget utstyr og bli kjent med dette, men vent med å kjøpe utstyr om du ikke har gjort det enda. Dere får låne det nødvendige av oss og vil i løpet av kurset erfare hva dere selv foretrekker å bruke.

Kurset foregår på flere klatrefelt i Osloområdet avhengig av erfaring i gruppa og været. Oppmøte er på en utfartsparkering til marka, eller i nær tilknytning til offentlig transport.

Kalender og påmelding