Familieklatring

Dette er et skreddersydd arrangementer til deres familie, der både barn og voksne ønsker å gjøre noe annerledes sammen. Familieklatring kan arrangeres fra én enkel ettermiddag, til en komplett helg med klatring, telting, kanskje taubane og bading med sertifisert livredder.

Disse arrangementene settes kun opp etter avtale.

Ta kontakt for en uformell prat

Ettermiddag

For et kjapt avbrekk i hverdagen møtes vi ved innfartsparkering eller nærliggende offentlig holdeplass til det klatrefeltet som passer deres behov best. Vi stiller med alt av nødvendig klatreutstyr og gir dere ca. 3 timer med klatring og moro for alle.

Full dag

Dette er alternativet for dere som ønsker en hel dag med klatring for hele familien, og kan kombineres med bading for barna med sertifisert livredder. På denne måten får også de voksne tid til å utfordre seg selv.

Komplett klatrehelg, med mulighet for overnatting

Ønsker familien en enkelt tilgjengelig ferie? Dette alternativet er en fullspekket klatrehelg der dere selv setter sammen opplegget dere ønsker. Vi stiller om ønskelig med oppslåtte telt til familien, er behjelpelige med varmekilde til middag og tilbringer gjerne kvelden med dere. På morgenen bader barna under oppsyn av sertifisert livredder eller starter klatreøkten litt tidligere enn resten. Med en hel helg til rådighet kan de voksne og barna over 16 år kunne få opplæring tilsvarende topptaukurs og kan etter egenaktivitet ta topptaukort hos oss eller andre aktører.

Ved interesse kan det også spennes opp taubane for både foreldre og barn.