Om oss

Etter flere år som instruktører for store aktører på Østlandet ønsker vi å forme våre egne arrangementer, med fokus på gode pedagogiske kurs til den beste opplevelsen for våre deltakere.

Å mestre ny kunnskap i trygge rammer

Alle våre instruktører er utdannet gjennom Norsk Fjellsportforum eller Norges Klatreforbund og instruerer kun innenfor sin sertifisering. Dette sikrer at deltakere kan stole på både kvaliteten og sikkerheten i arrangementet de deltar på.

Foto: Mikkel Antonsen
Foto: Mikkel Antonsen

Simen har jobbet som instruktør siden 2015 og kjenner klatringen i Osloområdet godt. Han har blandt annet jobbet for Klatreverket og Oslo Klatresenter, i tillegg til å ha vært trener i Oslo Klatreklubb. Under studietiden driftet han klatregruppa til Oslo Tekniker Samfund ved OsloMet. Fra samme institusjon er han utdannet maskiningeniør og jobber til daglig i byggebransjen.

Simen er en allsidig fyr med bakgrunn fra forsvaret og har bred erfaring fra friluftsliv og høyfjellet. Han trives godt med lange turer i fjellet, isklatring og bruke de gode mulighetene Oslomarka gir for klippeklatring. 

Foto: Stian Sande
Foto: Stian Sande

Vegar startet sin instruktørutdanning som student i Sogndal i 2011. Siden dette har veien gått videre som trener og instruktør på mange ulike grupper og kurs både på Vestlandet og Østlandet. Han jobber til daglig som lærer i Bærumsskolen og er utdannet innen idrett, friluftsliv og pedagogikk.


Vegar er glad i å drive med klatring utendørs og trives best når arenaen er naturlig stein. Han har tidligere sittet i styret i Oslo Klatreklubb og er vant til å ha med grupper ut på turer av alle slag.